Træningstider i april

Osu alle
Grundet lempede (men fortsatte) corona-restriktioner har vi ændret vores træningstider en smule fra sidst, og vil nu også begynde at træne udendørs på boldbanen ved Hedegårdenes skole.

Planen for april måned bliver som følger:

Mandage: (fra d. 12. april)
Fællestræning kl. 17.30-18.30 på boldbanerne ved Hedegårdenes Skole, medmindre vejret sender os på Zoom

Onsdage:
Fællestræning kl 17.30-18.30 på Zoom.

Torsdage:
Træning for børn fra 8 år og op 17.00-18.00
Træning for Kidzz 17.00-18.00.
Træningen foregår på boldbanerne på Hedegårdenes Skole. I får information fra børneinstruktørerne, når vi nærmer os, hvilken indgang, I skal benytte.

Søndage:
Kihon på Zoom kl 11.30-13.00

Obs! Det er vigtigt i april måned, at I på dagens holder øje med mail indtil 2 timer før træning, da det kan blive nødvendigt at aflyse træningen (torsdage) eller rykke indenfor på Zoom (mandage). Der vil også komme opslag på Facebook. Vi vil forsøge at holde klubbens hjemmeside opdateret med træningstider i kalenderfunktionen.

Vi følger nøje myndighedernes retningslinier. Når vi træner udenfor er det med to meters afstand til hinanden. Ingen kontakt. Hvis man skal deltage i fællestræningerne, skal man være 8 år og opefter og kunne klare en træning selv. Alternativt må forældre tage med og deltage i træningen, så godt som de kan.

Hvis du har symptomer, skal du blive hjemme.

Vi må være 50 udenfor, så tilmelding er ikke nødvendig.

Coronapas er ikke et krav, men vi anbefaler selvfølgelig, at du testes hyppigt, hvis du har fremmøde i skole, studie eller arbejde.

Kan være et billede af tekst, der siger "Mandag For: Alle KI.: 17:30- 18:30 Lokation: Udendors, medmindre andet meldes ud Tirsdag Onsdag For: Alle (primart voksne, born og kidzz er velkomne) KI.: 17:30- 18:30 Lokation: Zoom Torsdag For: Born og kidzz KI.: 17-18 Lokation: Udendors medmindre andet meldes ud Fredag Lordag Sendag For: Alle (kihontraning) KI.: 11:30- 12:30 Lokation: Zoom"